3 نوع دسر خوشمزه با توت فرنگی
به گزارش مجله فازنما، توت فرنگی میوه ای پرفایده و سرشار از ویتامین C، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر انواع بیماری ها پشتیبانی کند. توت فرنگی می تواند طعم شیرینی را به یک رژیم غذایی سالم اضافه کند، اگرچه افرادی که مسائل کلیوی دارند باید مراقب خوردن توت فرنگی باشند. تهیه یک دسر خوشمزه با توت فرنگی می تواند فرم ایده آل استفاده از این میوه شگفت انگیز بوده و بهانه ای شیرین برای جمع کردن اعضای خانواده دور یکدیگر باشد.
توت فرنگی بیش از دو هزار سال است که مورد مصرف قرار می گیرد و شواهدی وجود دارد که طبق آن ها، توت فرنگی را از اوایل دوران روم باستان به عنوان غذا مصرف می کردند. امروزه از توت فرنگی دسرهای مختلفی تهیه می گردد که هر یک به نوبه خود بی نظیر هستند. با توجه به فواید توت فرنگی و محبوبیت آن، در ادامه قصد داریم طرز تهیه 3 نوع دسر خوشمزه با توت فرنگی را به شما معرفی کنیم.
دسر توت فرنگی خوشمزه
پای توت فرنگی دو خمیره
پای توت فرنگی یک دسر خوشمزه با توت فرنگی است که با توت فرنگی های تازه و پودر دارچین تهیه و معمولا گرم سرو می گردد.
مواد لازم:
- شکر: 1/2 پیمانه
- آرد همه کاره: 1/4 پیمانه
- دارچین: 1/2 قاشق چای خوری
- توت فرنگی تازه: 4 پیمانه (برش زده)
- شیر پرچرب: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خمیر پای:
- آرد همه منظوره: 2 1/2 پیمانه
- نمک: 1/2 قاشق چای خوری
- کره: 1 پیمانه (سرد)
- آب یخ: 2/3 پیمانه
طرز تهیه خمیر:
- داخل یک کاسه بزرگ، 1/2 فنجان آرد همه کاره و 1/2 قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. یک پیمانه کره سرد را به ترکیب اضافه کنید. به تدریج 1/3 تا 2/3 پیمانه آب یخ را به مواد اضافه نموده و با چنگال هم بریزید تا وقتی که خمیر به انسجام لازم برسد. خمیر را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. هر یک را به صورت گرد پهن کنید، سپس داخل پلاستیک قرار دهید و به مدت 1 ساعت یا یک شب در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه:
- فر را با دمای 218 درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، 1/2 پیمانه شکر، آرد و دارچین را مخلوط کنید. توت فرنگی را اضافه کنید و کاسه را تکان دهید تا ترکیب آرد سطح تمام توت فرنگی ها را بپوشاند.
- روی یک سطح کمی آرد پاشی شده، نیمی از خمیر را به صورت یک دایره به ضخامت نیم سانتی متری درآورید و داخل ظرف مخصوص پای 23 سانتی منتقل کنید. خمیر بیرون زده از لبه ظرف را جدا کنید. مواد پای را داخل خمیر بریزید.
- خمیر به جامانده را به شکل دایره ای به ضخامت نیم سانت در آورید. روی پر کردن قرار دهید. گوشه های خمیر را ببندید و کناره های خمیر را جدا کنید. روی خمیر شکاف های کوچکی ایجاد کنید. روی خمیر را با فرچه به شیر آغشته نموده و روی شکر به جامانده را روی آن بپاشید.
- خمیر را به مدت35 تا 40 دقیقه داخل فر بپزید یا تا زمانی که پوسته آن قهوه ای طلایی شده و مواد داخل آن آغاز به حباب زدن بکند. در صورت لزوم، لبه های خمیر را در طول 20 دقیقه آخر با ورقه های فویل بپوشانید تا از پخت و قهوه ای شدن بیش از حد آن جلوگیری گردد.
فویل را بردارید. اجازه دهید پای یک ساعت قبل از سرو خنک گردد.
تیرامیسوی توت فرنگی و شکلات سفید
یک تیرامیسوی متفاوت با طعمی ویژه که رجحان هایی نسبت به تیرامیسوی معمول کلاسیک دارد.
مواد لازم:
- خامه: 2 پیمانه
- پنیر خامه ای: 225 گرم (نرم شده)
- پنیر ماسکارپونه: 1/2 پیمانه
- شکلات سفید: 250 گرم (ذوب و خنک شده)
- شکر قنادی: 1 پیمانه
- عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
- بیسکویت لیدی فینگر: 2 بسته (85 گرم)
- آب پرتقال: 2/3 پیمانه
- توت فرنگی تازه: 4 پیمانه (برش زده)
- سس شکلات در صورت تمایل
طرز تهیه:
- در یک کاسه بزرگ، خامه را بزنید تا وقتی که منسجم گردد. در ظرف دیگری پنیرها را بزنید تا سبک و نرم شوند. شکلات خنک شده، 1/2 فنجان شکر قنادی و وانیل را اضافه نموده و هم بزنید. سپس 2 پیمانه خامه فرم گرفته را داخل مواد بریزید.
- نیمی از لیدی فینگرها را به یاری فرچه به نیمی از آب پرتقال آغشته کنید. لیدی فینگرها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید. سپس، 2 پیمانه مخلوط پنیر خامه ای را روی آن ها پخش کنید. بعد از آن نیمی از توت فرنگی ها را روی آن قرار دهید. به جامانده لیدی فینگرها را به به جامانده آب پرتقال آغشته کنید. باقی توت فرنگی ها را بچینید.
- شکر به جامانده را به آرامی به مخلوط پنیر خامه ای به جامانده را اضافه نموده و هم بزنید. سپس، مابقی خامه زده شده را اضافه نموده و روی لیدی فینگرها پخش کنید. روی آن را با توت فرنگی بپوشانید. تیرامیسو را تا زمان سرو در یخچال قرار دهید. در صورت تمایل قبل از سرو با سس شکلات تزئین کنید.
کیک نوشابه ای با توت فرنگی
یک دسر خوشمزه با توت فرنگی که در عین سادگی برای فصل گرم تابستان انتخابی ایده آل خواهد بود.
مواد لازم:
- آرد همه کاره: 2 پیمانه
- شکر: 1 3/4 پیمانه
- جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
- نوشابه مشکی: 1 قوطی
- کره: 1/2 پیمانه (قطعه شده)
- روغن کانولا: 1/2 پیمانه
- پودر کاکائو: 1/4 پیمانه
- مارشمالو: 1 1/2 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد (در دمای اتاق)
- ماست ساده: 1/2 پیمانه
- عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای تاپینگ:
- خامه ترش: 2 پیمانه
- شکر قهوه ای: 1/2 پیمانه
- عصاره وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
- توت فرنگی تازه: 3 پیمانه (برش زده)
طرز تهیه:
- فر را با دمای 176 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف مناسب را چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و جوش شیرین را هم بزنید. در یک قابلمه بزرگ، نوشابه را بجوشانید. نوشابه را به مدت 7 تا 9 دقیقه حرارت دهید تا حجم آن به یک پیمانه کاهش یابد. کره، روغن و کاکائو را اضافه کنید. گاهی هم بزنید تا وقتی به جوش بیاید. قابلمه را از روی حرارت بردارید مارشمالو را داخل قابلمه بریزید تا ذوب گردد. به مخلوط آرد را اضافه کنید، هم بزنید تا زمانی که حالتی مرطوب پیدا کند.
- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ، ماست و وانیل را بزنید تا مخلوط شوند. به مخلوط آرد اضافه کنید و مرتبا هم بزنید. مواد را به ظرف آماده شده منتقل کنید. ترکیب را به مدت 30 و 35 دقیقه حرارت دهید. برای اطمینان از پخته بودن کیک از یک خلال دندان بهره ببرید. پیش از سرو، اجازه دهید کیک کاملا در ظرف پخت و یا روی توری فر خنک گردد.
- برای تاپینگ کیک، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، شکر قهوه ای و وانیل را مخلوط کنید تا یکدست گردد. در نهایت، کیک را با تاپینگ و توت فرنگی سرو کنید.