10 غذای خیابانی محلی که می توانید در بالی امتحان کنید

به گزارش مجله فازنما، غذاهای سنتی در بالی تنوع زیادی دارند. در سفر به این جزیره زیبا، فرصت امتحان کردن غذاهای سنتی و غذاهای خیابانی بالی را از دست ندهید.

10 غذای خیابانی محلی که می توانید در بالی امتحان کنید

بالی از نظر غذا و رستوران به میزان تفریحات ساحلی اش تنوع دارد و سرزنده و مجذوب نماینده است. این جزیره پر از طعم های رنگارنگ، آداب و رسوم سنتی و ماجراهای گوناگون است. با وجود اینکه در بالی رستوران های لوکس و عالی زیادی وجود دارد؛ ولی سفر به بالی را بدون امتحان کردن غذاهای لذیذ خیابانی این منطقه نباید به خاتمه برسانید.

اگر فرصت امتحان کردن غذاهای خیابانی بالی را از دست بدهید، خودتان را از امتحان کردن اصیل ترین و لذیذترین و در عین حال مقرون به صرفه ترین غذاهای منطقه، محروم نموده اید. حتما در سفر به بالی برای خوردن غذاهای خیابانی وقت بگذارید و چند نمونه از آن ها را امتحان کنید.

بالی مقصدی عالی برای سفر است. هرآنچه که از یک مقصد گردشگری انتظار دارید در بالی پیدا می گردد. اگر دوست دارید سفری راحت و بی دغدغه به بالی داشته باشید، برترین تور بالی را با یاری خبرنگاران رزرو کنید. در خبرنگاران تورهایی از معتبرترین آژانس های گردشکری عرضه می گردد. با مقایسه تورها، قیمت ها و شرایط و تاریخ سفر، می توانید برترین و مناسب ترین تور را بخرید.

یکی از مجذوب نمایندهیت های سفر به بالی، امتحان کردن طعم های متفاوت و تازه غذاهای محلی است. اگر دوست دارید غذاهای خیابانی را نوش جان کنید، می توانید از این لیست برای پیدا کردن غذای مورد نظر خود بهره ببرید. بعضی از این غذاها هم در رستوران های لوکس پیدا می گردد و هم در غرفه های غذای خیابانی. در هر صورت می توانید از خوردن این غذاهای سنتی لذت ببرید.

ساتای

ساتای در واقع گوشت گریل شده است که با سیخ گریل می گردد. این غذا به عنوان یکی از غذاهای کلاسیک و اصیل اندونزی، نه تنها در غرفه های غذای خیابانی بلکه در رستوران های لوکس و گران قیمت هم به راحتی پیدا می گردد.

اندونزی کشوری است که فرهنگ های متفاوتی دارد تقریبا هر منطقه از این کشور سبک خاصی از زندگی و آشپزی را دارد که با سایر قسمت های این کشور، فرق دارد. برای تهیه این غذا هم هر منطقه روش خاصی دارد. خوشبختانه، ساتایی که در بالی تهیه می گردد به نام ساتای لیلیت معروفیت دارد و جزو لذیذترین و محبوب ترین انواع ساتای در کل اندونزی است.

گوشتی که برای تهیه ساتای لیلیت استفاده می گردد معمولا گوشت مرغ، ماهی و... است و به شکل چرخ شده استفاده می گردد. آن را با پودر نارگیل، شیر نارگیل و انواع ادویه ها مخلوط می نمایند و به سیخ می کشند. سپس آن را با سیخ روی آتش گریل می نمایند.

بیشتر ساتای ها در اندونزی با نوعی چاشنی مخصوص سرو می گردد؛ ولی استفاده از سس های اضافه برای ساتای لیلیت کاملا انتخابی است. چون گوشت و مواد اولیه مورد استفاده در تهیه این غذا، شامل ادویه و طعم دهنده های مختلف است و نیازی به طعم دهنده ندارد.

بابی گولینگ

این غذا محبوبیت بسیار زیادی در بالی دارد. این غذا علاوه بر کیوسک های خیابانی در رستوران های شیک و لوکس هم عرضه می گردد. بابی گولینگ در اصل یک غذای مخصوص جشن ها و مهمانی ها است. ولی امروزه به عنوان غذای خیابانی در خیابان های بالی عرضه می گردد.

این غذا طعمی عالی و البته قیمت بسیار مناسبی دارد. طعم خاص و متمایز این غذا به خاطر شیوه خاص گریل کردن آن است. ابتدا گوشت را با ادویه های سنتی می پوشانند و بعد گریل می نمایند. به همین علت، طعمی خاص و منحصربه فرد دارد.

ناسی جینگو

یک غذای کامل حاوی برنج، ساید دیش، سبزیجات و انواع چاشنی ها را فرض کنید که در برگ موز چیده شده باشد. این غذا ناسی جینگو نام دارد. نکته ای که در خصوص این غذا باید بدانید این است که این غذا در وعده های کوچک سرو می گردد. در واقع می گویند که همه حجم این غذا را می توانید در کف دست خود جای بدهید. به همین علت این غذا برای مواقعی مناسب است که می خواهید سریع غذا بخورید و راه بیافتید.

علاوه بر این، غذای لذیذ و مقرون به صرفهی است که از نظر مواد مغذی کامل است. گردشگران بالی ناسی جینگو را می توانند در همه خیابان های اصلی بالی پیدا نمایند. این غذا در کیوسک های غذای خیابانی یا حتی به وسیله موتورهای پارک شده در گوشه خیابان سرو می شوند.

ساید دیش غذا را می توانید به انتخاب خودتان از بین گزینه های موجود انتخاب کنید. از انواع ماهی، گوشت گاو، مرغ، غذای دریایی و تخم مرغ و... برای سایددیش این غذا عرضه می گردد.

پیسانگ رای

بالی یک بهشت استوایی است و به خاطر موقعیت جغرافیایی اش، همواره میوه های استوایی مثل نارگیل و موز در بالی فراوان است. وقتی این دو میوه را با هم ترکیب کنید غذایی به نام پیسانگ رای تهیه می گردد. این اسنک مخصوص بالی با موز پخته تهیه می گردد. آن را با پوششی از آرد برنج می پوشانند و سپس در پودر نارگیل می غلتانند.

بافت نرم این اسنک تضاد جالبی با پودر نارگیل دارد و طعم آن بی نظیر است. بسیاری از فروشنده های خیابانی این اسنک را با نوعی سس سنتی مخصوص سرو می نمایند. این سس با شکر قهوه ای و تکه های آناناس تهیه می گردد. خوردن این اسنک همراه با این سس مخصوص تجربه ای بی نظیر از خوردن یک اسنک استوایی لذیذ است که طعمی متفاوت دارد.

ناسی تپنگ

ناسی تپنگ یکی از صبحانه های رایج و محبوب در بالی است. فروشنده های غذای خیابانی در بالی، در خیابان های اصلی به صف در کنار هم قرار می گیرند و صبح ها این صبحانه لذیذ را سرو می نمایند. عطر ادویه ها و سبزیجات معطر در فضا می پیچد و توجه هر رهگذری را جلب می نماید.

اهالی منطقه بافت نرم و محکم این غذا را دوست دارند. در واقع بافتی بین برنج و پوره دارد. ناسی تپنگ را با مرغ سرخ شده، تخم مرغ، حبوبات، بادمجان و جک فروت و آن را معمولا روی برگ موز سرو می نمایند.

لاک لاک

لاک لاک نوعی کیک سنتی مخصوص بالی است. این کیک را با آرد برنج و شیر نارگیل سرو می نمایند. رنگ سبز این کیک ناشی از برگ های سوجی و برگ های پاندان است که برای تهیه آن استفاده می گردد. این گیاهان فقط در آسیا پیدا می شوند و مخصوص این منطقه هستند.

این اسنک را غالبا با پودر نارگیل یا سس شکر قهوه ای و جک فروت تهیه می نمایند. به همین علت، این کیک طعمی تازه و متمایز دارد، در عین حال شیرین و شور است. این کیک را معمولا همراه با چای عصر یا قهوه صبح نوش جان یا به عنوان یک دسر شیرین سرو می نمایند.

روجاک بولونگ و روجاک کوا پیندانگ

روجاک نوعی سالاد میوه اندونزیایی است که نوعی سس مخصوص سنتی دارد. در سراسر اندونزی، انواع مختلف روجاک تهیه می گردد و تنوع بسیار زیادی دارد. در بالی هم نوع خاصی از این سالاد تهیه می گردد که با سایر انواع آن که در منطقه ها دیگر اندونزی رایج است، تفاوت دارد.

بیشتر سس هایی که برای سرو کردن همراه این سالاد تهیه می شوند، حاوی شکر قهوه ای و سس بادام زمینی هستند؛ ولی در بالی، از انواع محصولات غذای دریایی که در آنجا فراوان است برای افزودن طعم های تازه و خاص به این سالاد استفاده می نمایند. اهالی بالی از ماهی تن و انواع ادویه ها استفاده می نمایند تا سس مخصوصی برای روجاک کوا پیندانگ تهیه نمایند. برای تهیه روجاک بولونگ هم از جلبک دریایی تازه استفاده می نمایند.

مطمئنا هرگز تصور نمی کردید که در گوشه ای از جهان با ترکیب میوه ها و غذاهای دریایی، سالاد تهیه نمایند. ولی در بالی این فرصت را دارید تا این سالاد خاص را امتحان کنید.

باکسو

باکسو نوعی کوفته مخصوص بالی است. این غذا را با سسی داغ سرو می نمایند که معمولا نودل و دامپلینگ سرخ شده دارد. بسیاری از فروشنده های غذای خیابانی این غذا را در چرخ دستی های قابل حمل عرضه می نمایند. بعضی از آن ها از موتور برای عرضه مواد غذایی استفاده می نمایند.

این غذای گرم برای روزهای سرد سال بسیار مناسب است. البته در بالی روزهای سرد سال بسیار کم است؛ ولی با وجود این می تواند یک اسنک میان وعده عالی باشد.

ذرت شیرین

ذرت شیرین یک اسنک عالی برای زمانی است که در سواحل زیبای بالی قدم می زنید و از تماشا چشم انداز غروب آفتاب لذت می برید. وقتی نسیم خنک ساحل صورت تان را نوازش می نماید هیچ چیزی بهتر از ذرت داغ و شیرین گریل شده نمی تواند سرحال تان بیاورد.

در سواحل محبوب و شلوغ بالی که معمولا توریستی هستند، حتما می توانید فروشنده های ذرت را پیدا کنید. قبل از اینکه بلال ها روی آتش قرار بگیرند، آن را با کره و نوعی سس سنتی می پوشانند. این سس ممکن است سس چیلی یا سس باربیکیو باشد. طعم این سس ها بی نظیر است و معمولا مورد توجه گردشگران قرار می گیرد.

ترانگ بولان

ترانگ بولان یکی از دسرهای کلاسیک آسیایی است که در بالی هم بسیار رایج و محبوب است. این دسر از نظر بافت به پنکیک شبیه است و از نظر ترکیبات و طعم شبیه به کرپ است. بین دو لایه شبیه به پنکیک موادی قرار می گیرد که به سلیقه مشتری قابل تغییر است. مثلا از شکلات، پنیر، انواع آجیل، شیر تغلیظ شده یا ترکیبی از این ها برای پر کردن پنکیک استفاده می نمایند.

این دسر یکی از محبوب ترین دسرهای اندونزی است. معمولا به وسیله فروشنده های خیابانی در کیوسک ها یا ماشین های پارک شده سرو می گردد.

منبع: کجارو / theculturetrip.com
انتشار: 28 آذر 1403 بروزرسانی: 28 آذر 1403 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1784

به "10 غذای خیابانی محلی که می توانید در بالی امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 غذای خیابانی محلی که می توانید در بالی امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید