تور ارزان مالزی: معروف ترین غذا های مالزی
به گزارش مجله فازنما، فرهنگ کشور مالزی
کشور مالزی کشوری است با تابستان بی سرانجام زیرا سراسر این کشور پوشیده از منطقه های کوهستانی، جنگلی، آبشارهای زیبا با انواع پوشش گیاهی است.این کشور فوق العاده زیبا دارای طبیعتی زیبا می باشد. مالزی دارای فرهنگی خاص و غنی است که این موضوع را در سبک غذاهای آن ها نیز می توان دید.بلیط هواپیما را مقرون به صرفه بخرید.
با تور ارزان مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید. با ما به کوالالامپور ، پنانگ و لنکاوی سفر کنید و از سفری دل انگیز لذت ببرید.
مردم کشور مالزی افراد خون گرمی هستند و ایرانی ها را بسیار دوست دارند. مالزی یک کشور چند نژادی، چند فرهنگی و چند زبانی است 65 درصد مالایایی و دیگر قبیله ها، 25 درصد چینی و 7 درصد هندی هستند.
اقتصاد کشور مالزی
اقتصاد کشور مالزی به فاکتورهای داخلی و بسیاری از فاکتورهای خارجی بستگی دارد مثلا تقویت دلار آمریکا، کاهش بهای دنیای نفت و فرآورده های نفتی، بحران سیاسی و غیره که اقتصاد این کشور را تحت تاثیر قرار می دهند.
جاذبه گردشگری مالزی
برج های دوقلوی پتروناس
برج های دوقلوی پتروناس بلند ترین برج دنیا است. این برج ها در قلب کوالالامپور قرار گرفته است. این دو برج با رنگی زرد خودنمایی می نمایند. اغلب مردم کشور مالزی این دوبرج را به دو راکت متصل شده تشبیه می نمایند .
شهر آبی سان وی لاگون
یک مجموعه تفریحی به نام سان وی لاگون در مالزی وجود دارد ولی بیشتر به خاطر پارک آبی معروف شده است. مجموعه وی لاگون از 3 بخش مجزا تشکیل شده است این مجموعه تفریحی در کنار یک مرکز فروشگاهی بسیار بزرگ قرار گرفته است.
غذاهای کشور مالزی
بیشتر غذاهای کشور مالزی از برنج و گوشت ماهیچه تهیه می شوند.
ساتای
یکی از غذاهای معروف کشور مالزی ساتای نام دارد این غذا ماهیچه کبابی خوابانده شده در سس ویژه ای است که بر روی زغال پخته می گردد. سس این غذا از علف لیمو، زرد چوبه، گشنیز، موسیر و سیر تهیه می گردد. این غذا کمی شیرین است و به خاطر عسلی است که به ترکیب سس اضافه می گردد. البته این غذا در کافه کاپیتال با سس تند سرو می گردد که تندی آن به خاطر بادام زمینی است که به سس آن اضافه می گردد. این غذا هم با مرغ و هم با عضله درست می گردد ولی ساتای اصلی با عضله است.
روتی جالا:
این غذا ترکیبی از رشته و شیرینی است این غذا شبیه تور است که از طریق آرد برنج حاضر می گردد. روتی جالا در ماهی تابه آماده می گردد و معمولاً با خوراک و سیب زمینی و مرغ و عضله و یا ماهیچه خشک شده به سبک هندی سرو می گردد.
ناسی داگانگ
این غذا از برنج بخار پز شده تهیه می گردد. روش درست کردن آن به گونه ای است که برنج بخارپز شده را در شیر نارگیل همراه با کاری ماهی و مواد دیگری چون لادا سرخ شده در روغن نارگیل درست می نمایند، در این غذا مواد دیگری همانند تخم مرغ آب پز و ترشی های گیاهی نیز وجود دارد. این غذا را به عنوان صبحانه می توان میل کرد چرا که بسیار مقوی است.
باکوته(چای گوشت با استخوان)
نام چای در این غذا وجود دارد ولی هیچگونه چایی در ترکیبات آن وجود ندارد. این غذا با ترکیبات قارچ ، سیر، توفو و گیاهان آب پز پخته می گردد این غذا مانند خوراک است و با برنج و یا نودل سرو می گردد.
سانگ هار نودلز
برای درست کردن این غذا میگوی تازه را در ظرفی پر از روغن می پزند و سپس با رشته فرنگی صاف و یا تخم مرغ مخلوط می گردد . سپس آماده برای میل کردن است.
ناسی قندهار
ناسی قندهار یکی از غذاهای محبوب منطقه شمال مالزی است که از برنج بخار پز شده تهیه می گردد. در این غذا برنج به همراه مرغ سرخ شده یا دل و قلوه است البته بعضی آن را با گوشت گوسفند یا گوشت گاو و یا تخم ماهی سرو می نمایند.
پوپیا
شلغم ورق شده جیکاما و دیگر سبزیجات با بادام زمینی و یا تخم مرغ ، یاتوفو، همگی در داخل کریپ گندم نازک و نرمی پیچیده می گردد.این غذا ترکیب خاصی دارد.
ناسی لماک
این غذا ترکیبی از برنج نارگیل همراه با سامبال ادویه دار ، بادام زمینی، خیار و تخم مرغ است که در داخل برگ موز پیچیده می گردد. این غذا برای صبحانه خورده می گردد اما در هر زمان به عنوان میان وعده سرو می گردد. و برای کامل کردن بیشتر غذا می توان کاری مرغ یا صدف ماهی، سبزیجات، یا تکه گوشت گاو را در کنار آن سرو کر د.مجله گردشگری خبرنگاران
منبع: مجله دور و نزدیک