6 غذایی که در سنگاپور باید امتحان کنید
به گزارش مجله فازنما، 1. کاری سر ماهی: این غذا از سر ماهی سرخو، سبزیجات تازه، بامیه و بادمجان تشکیل شده است. سر ماهی، به آرامی در کاری آغشته به سبزیجات پخته
می گردد و معمولاً با نان یا برنج خورده می گردد.
2. کیک هویج سرخ شده: در واقع در این کیک هویج وجود ندارد، بلکه با آرد برنج بخارپز شده و ترب ژاپنی رنده شده پخته می گردد. این غذا بسیار پر هوادار و رایج است و به راحتی درست می گردد.
3. چای دنده: در این غذا نیز چای وجود ندارد. دنده هایی که پر از گوشت است، ساعت ها جوش
می خورد ادویه ها و فلفل های مختلف به آن اضافه
می گردد. این غذا به عنوان نوعی سوپ خورده می گردد.
4. تست کایا (مربای نارگیل): این غذا در سنگاپور نوعی اسنک یا میان وعده تلقی و یا اینکه در صبحانه خورده می گردد. کایا، شکر، کادی (میوه ای شبیه آناناس)، شیر نارگیل و تخم مرغ با هم ترکیب می گردد و سپس در میان تست قرار می گیرد و با قهوه یا چای خورده می گردد.
5. آبمیوه نیشکر: این نوشیدنی پرهوادار در بیشتر رستوران های سنگاپور سرو می گردد. نیشکر را تحت فشار قرار می دهند تا آب آن گرفته گردد.
6. باربیکیوی سفره ماهی: این غذای دریایی سنگاپوری با کباب کردن سفره ماهی درست
می گردد. معمولاً سفره ماهی های ماده برای این غذا انتخاب می شوند. این غذا به همراه سس سامبال (مخلوط فلفل های مختلف) سرو می گردد. در صورت نبود سفره ماهی معمولاً ماهی سفید را جایگزین آن می نمایند.
منبع: الی گشت