چگونه از پرخوری احساسی در دوره کرونا جلوگیری کنیم؟ 5 قدم برای کنترل
به گزارش مجله فازنما، پرخوری احساسی از نوعی بروز احساسات است که ممکن است در بعضی به دلیل نگرانی، اضطراب یا استرس رخ دهد. در دوران کرونا به دلیل فشارهای احساسی و مالی ممکن است احساسات ذکر شده بیشتر به سراغ مان بیایند که موجب میل به پرخوری در ما می شوند. زمان هایی که شما احساس گرسنگی کاذب دارید از این نوع بروز احساسات است. در ادامه خبرنگاران زندگی شما را برای آشنایی با 5 قدم برای مقابله با پرخوری احساسی همراهی می نماید.
از وبسایت سازمان بهداشت جهانی دیدن نمایید.
1. قلق خود را بدانیم
اولین قدم برای مهار کردن پرخوری احساسی این است که نگذاریم احساسات بر ما غلبه نمایند. اگر موقعیتی برای ما استرس زا، دلهره آور و نگران نماینده است متوجه عواقب آن بر بدن خود باشیم و آن موقعیت را ترک کنیم. گرسنگی واقعی اثرات واقعی فیزیکی دارند، مانند ترشح بزاق دهان، ترشح اسید و صداهای معده.
2. گرسنگی کاذب را بشناسیم
وقتی گرسنه هستید از خودتان بپرسید چرا گرسنه هستم. اگر شما چند دقیقه پیش غذا خوردید و پس از سیر شدن باز احساس گرسنگی می کنید، این احساس کاذب است. سعی کنید در این مواقع سعی کنید خود را آرام کنید. حواس خود را از عواملی که باعث اضطراب و نگرانی در شما شده پرت کنید.
3. برنامه غذایی برای خود بچینیم
بهتر است به فکر خود الگوی غذای معینی را بدهید. برای خود غذاهای اصلی و میان وعده ها را متناسب با الگوی غذایی عادی خود معین کنید. فکر و خیال درباره این بیماری (کرونا ویروس) از نوع ترس است و گاهی موجب سوخت و ساز بی رویه در مغز ما می گردد. بهتر است در برنامه ریزی برای غذاهای خود حواستان به قند خون هم باشد.
4. تا برطرف مشکل اصلی چه بخوریم؟
تا زمانی که ما در کنترل احساسات خود پیروز نشدیم، بهتر است از غذاهای فیبردار (غذاهایی که حجم زیاد و کالری کمی دارند) استفاده کنیم. مانند کاهو، سبزی، هویج، کرفس، کدو و دیگر مواد غذایی که چاق نماینده نخواهند بود.
5. با خود مهربان باشیم
همه فشارهای احساسی وارده بر فکر و بدن شما اذیت نماینده هستند. ما نباید خود را به خاطر اتفاقاتی که نقشی در به وجود آمدن شان نداشتیم مقصر بدانیم. به خود زمان دهید تا بتوانید با شرایط کنار بیایید. از موضوعاتی که در حال روحی شما اثر می گذارند به راحتی نگذرید. به فاکتورهایی که بیشتر در شما اثرگذار هستند توجه ویژه داشته باشید و راه مقابله با آن را یاد بگیرید. در بعضی مواقع صحبت کردن با یک دوست یا مشاور شرایط را بهتر می نماید.
منبع: د هلثی
منبع: ایرنا زندگی