طرز تهیه پیراشکی گوشت با سس مخصوص
به گزارش مجله فازنما، تهیه پیراشکی گوشت با گوشت ریش ریش شده گوسفندی یا مرغ ریش ریش شده یا سوسیس و کالباس خانگی و طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت و سس پیراشکی خوشمزه
سرویس آشپزی - پیراشکی انواع مختلفی مثل پیراشکی مرغ و پیراشکی انواع گوشت دارد که ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه پیراشکی با گوشت ریش ریش شده گوسفندی را به شما آموزش دهیم. شما می توانید در صورت تمایل به جای استفاده از گوشت گوسفندی، از گوشت مرغ نیز بهره ببرید و یا سوسیس خانگی و کالباس خانگی را جایگزین گوشت نمایید. برای تهیه پیراشکی گوشت ابتدا می بایست خمیر آن را آماده کنیم. پس از آماده شدن خمیر، گوشت و مواد داخل آن را درست نموده و در مرحله آخر سس زرینه یا رومال آن را تهیه می کنیم.
مرحله اول: طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت
مواد لازم خمیر پیراشکی
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 1/4 پیمانه |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1/4 قاشق چای خوری |
آرد سفید | به میزانی که خمیر به دست نچسبد |
طرز تهیه خمیر پیراشکی
- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
- زرده ها را به یاری چنگال و یا مفتول سیمی بزنید و به تدریج 1/4 پیمانه شیر را به آن بیفزایید.
- در این مرحله روغن مایع، نمک و بکینگ پودر را به شیر و زرده ها اضافه کنید.
- آرد را آرام آرام به مخلوط بالا ا ضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی حاصل گردد و به دست نچسبد.
- خمیر را کمی ورز دهید و درون یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید.
در حین تهیه خمیر پیراشکی می بایست مواد زیر را مدنظر قرار دهید:
- خمیر را نباید بیش از حد سنگین کرد زیرا در این صورت خمیری سفت و نامطلوب خواهید داشت.
- خمیر هایی که در ساختار اولیه آن ها از بکینگ پودر استفاده شده را باید درون یخچال استراحت بدهید.
- میزان روغن بکار رفته در تهیه این خمیر به قدر کافی می باشد. در صورت تمایل می توانید به جای سرخ کردن پیراشکی ها، آن ها را درون فر طبخ کنید و استفاده از روغن را به حداقل برسانید.
مرحله دوم: طرز تهیه گوشت پیراشکی
مواد لازم پیراشکی گوشت
گوشت ران بدون استخوان | 250 گرم |
پیاز متوسط | 1 عدد |
نمک، فلفل، زعفران | به مقدار لازم |
جعفری | 1/4 پیمانه |
پنیر پیتزا | 250 گرم |
1. ابتدا گوشت را با پیاز و ادویه جات (نمک، فلفل، پاپریکا و آب لیموی تازه) به طور کامل بپزید تا نرم گردد و پس از سردشدن، آن را به صورت ریش ریش شده درآورید.
2. خمیر را به یاری وردنه روی سطح کار به قطر تقریبی نیم سانتی متر باز کنید و به یاری رینگ به صورت دایره ای برش بزنید و از مواد گوشتی پر کنید.
3. مقداری جعفری خردشده و پنیر به آن اضافه کنید و به یاری چنگال خمیر را ببندید و درون روغن سرخ کنید. (در صورت تمایل می توانید از زرینه برای زیباتر شدن رنگ پیراشکی ها بهره ببرید. و آن ها را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه طبخ نمایید.)
4. پیراشکی های آماده شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته گردد و با و یا سس آواکادو سرو کنید.
می توانید خمیر پیراشکی را به روشی متفاوت و با استفاده از آرد و ماست و ... نیز تهیه کنید.
یکی از مهمترین عوامل خوشمزه شدن پیراشکی ها مواد یا سسی است که در آخرین مرحله و پس از پیچیدن پیراشکی ها به آن ها اضافه می گردد. در ادامه طرز تهیه نوعی زرینه یا رومال برای این پیراشکی گوشت آورده شده است.
مرحله سوم: طرز تهیه رومال یا سس پیراشکی گوشت
زرده تخم مرغ، شیر، زعفران و پودر قند را با هم مخلوط کنید و به یاری قلم مو روی پیراشکی ها بمالید.
منبع: setare.com