طرز تهیه پیراشکی عربی مخصوص با گوشت و سیب زمینی

به گزارش مجله فازنما، پیراشکی عربی یکی از غذاهای خوشمزه، لذیذ و اصیل عربی است که شما می توانید به عنوان یک وعده متفاوت آن را در خانه تهیه کنید. این غذا بین المللی بوده و در سراسر دنیا طرفدارهای زیادی دارد. طرز تهیه پیراشکی عربی ورژن های متنوعی دارد و با روش های مختلفی درست می گردد. اگر در پی غذایی هستید که در دورهمی ها بدون نگرانی از ذائقه مهمانان خود سرو کنید، این غدا یکی از برترین گزینه ها است. چرا که نه تنها بچه ها بلکه بزرگسالان هم عاشق طعم آن خواهند شد.

طرز تهیه پیراشکی عربی مخصوص با گوشت و سیب زمینی

مواد داخل پیراشکی با توجه به سلیقه شما قابل تغییر است و می توانید با هزینه ای اندک یک غذای عالی درست کنید. معمولا مایه داخل این غذا را با ترکیب گوشت، سیب زمینی و سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای، جعفری و گشنیز آماده می نمایند که در هر خانه ای پیدا می گردد و تهیه کردن آن ها کاری نخواهد داشت. بنابراین اگر در پی یک غذای لذیذ و البته راحت و بدون دردسر هستید پیراشکی عربی را امتحان کنید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه پیراشکی عربی مخصوص را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی عربی مخصوص

  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • پیاز (خرد شده) یک عدد
  • سیر (خرد شده) دو حبه
  • گوشت چرخ نموده 250 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز (خرد شده) یک عدد
  • سیب زمینی میانه یک عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ (زده شده) یک عدد
  • دانه کاج یا کنجد دو قاشق غذاخوری
  • گشنیز و جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
  • فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
  • زردچوبه یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی عربی

  • آرد معمولی سه پیمانه
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکر یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع یا روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
  • آب گرم چهار قاشق غذاخوری
  • آب سرد یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پیراشکی عربی مخصوص با گوشت و سیب زمینی

مرحله اول

غذاهای عربی مثل تبوله، حمص، باباغنوش یا همین سمبوسه عربی که امروز قصد تهیه اش را داریم پر از رنگ ها و مزه های فراموش نشدنی هستند که با یکبار امتحان کردنشان برای همواره طرفدارشان خواهید شد. برای تهیه یک پیراشکی عربی مخصوص و اصیل ابتدا خمیر پیراشکی خود را آماده کنید. پس کاسه ای بردارید و آرد را در آن بریزید. شکر، نمک و روغن مایع را به آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان خود یا قاشق مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

مایه خمیر را در یک کاسه ریخته و سپس آب گرم را به آن اضافه کنید. مایه خمیر را در آب گرم حل نموده و آن را به آرد اضافه کنید. به تدریج آب را اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا خمیر درست گردد. کمی با دست خمیر را ورز دهید. سپس با سلفون یا پارچه روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر شما به عمل بیاید.

مرحله سوم

حالا فر را روشن و روی حرارت 250 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس قابلمه ای بردارید و در آن روغن زیتون بریزید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و درون قابلمه تفت دهید تا بویشان در بیاید و رنگشان طلایی گردد. گوشت چرخ نموده و رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و خوب پخته گردد. فلفل دلمه و سیب زمینی را خرد کنید و به مواد روی حرارت اضافه کنید. دانه کاج یا کنجد را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با بقیه مواد تفت داده شده و مخلوط شوند. در آخر دو قاشق غذاخوری از مخلوط گشنیز و جعفری خرد شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مایه پیراشکی عربی خود اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شما آماده گردد.

مرحله چهارم

روی سینی یا سطحی که می خواهید پیراشکی ها را آماده کنید، آرد بپاشد. تکه ای خمیر بردارید و آن را به شکل توپ کوچکی مثلا میزان یک پرتقال درآورید. با وردنه خمیر را پهن کنید. با لبه لیوان خمیرهایی دایره ای شکل برش دهید. یک قاشق غذاخوری از مواد را وسط هر قطعه قرار دهید و خمیر دیگری را روی آن بگذارید. با چرخاندن لبه خمیرها به سمت بالا یا فشار دادن با چنگال لبه خمیر را سفت کنید.

مرحله پنجم

سینی فر را بردارید و کف آن را با روغن مایع چرب کنید. پیراشکی ها را در آن بچینید. بین هر پیراشکی در حدود یک سانتی متر فاصله دهید و آن ها را به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا زمانی که خمیر پیراشکی کمی پف کند. زرده تخم مرغ را جدا کنید و با چنگال آن را هم بزنید. با فرچه آشپزی میزانی زرده تخم مرغ روی پیراشکی ها بمالید و کمی دانه کنجد روی آن ها بریزید. پیراشکی ها را در فر که از قبل گرم شده بگذارید. آن ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که رنگ شان قهوه ای یا طلایی گردد بپزید. سپس از فر خارج کنید و بلافاصله سرو کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه سمبوسه عربی مخصوص

  • اگر تهیه خمیر پیراشکی زمان زیادی از شما می گیرید می توانید این سمبوسه خوشمزه را با خمیر پیراشکی آماده نیز تهیه کنید.
  • مایه داخل سمبوسه عربی را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید و با مرغ یا کاملا گیاهی آن را تهیه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1535

به "طرز تهیه پیراشکی عربی مخصوص با گوشت و سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی عربی مخصوص با گوشت و سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید