5 نکته بسیار مهم برای پخت پاستا آلفردو رستورانی

به گزارش مجله فازنما، پاستا یکی از غذا های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه ای دارد و در انواع و طعم های گوناگون طبخ می گردد. می توان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا فراوری می گردد. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار گرفته شده است؛ زیرا فرآیند فراوری پاستا بسیار سخت و زمان بر است.

5 نکته بسیار مهم برای پخت پاستا آلفردو رستورانی

به گزارش فرادید، پاستا در میان غذا های امروزی و مدرن بسیار محبوب است و هواداران بسیاری در تمام جهان دارد و می توان گفت یکی از منو های اصلی رستوران های مدرن به شمار می رود.

در ادامه این مطلب برآنیم تا طرز تهیه پاستا آلفردو چیکن یا پاستا آلفردو با مرغ و قارچ را در خانه با روشی آسان همراه با ارائه نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه پاستا آلفردو با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم

پاستا پنه: 500 گرم

قارچ: 10 عدد

سینه مرغ: 1 عدد

سیر: 3 حبه

شیر: نیم لیتر

پنیر پارمسان: نصف لیوان

خامه صبحانه: 200 گرم

کره گیاهی: 50 گرم

روغن زیتون: یک چهارم لیوان

جعفری: نصف لیوان

نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به اندازه لازم

طرز تهیه

مرحله اول: برای تهیه پاستا آلفردو با قارچ و مرغ ابتدا باید یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس پاستا پنه را توی قابلمه آب جوش بریزید و کمی نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید. بعد از ده دقیقه که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: سینه یا فیله مرغ را به شکل دلخواه برش بزنید و به آن نمک و فلفل سیاه بمالید. حالا توی یک ماهی تابه کمی کره را همراه با روغن زیتون داغ کنید و تکه های مرغ را توی ماهی تابه بگذارید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس شعله اجاق را کم کنید و در ماهی تابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش و بخار کاملا پخته گردد.

مرحله سوم: در این مرحله می خواهیم طرز تهیه سس آلفردو با قارچ را آموزش بدهیم که مهم ترین بخش تهیه پاستا محسوب می گردد. توجه داشته باشید که طعم یک پاستای خوب و خوشمزه کاملا به سس آلفردو و اندازه شیر و خامه ای که استفاده می کنید، بستگی دارد. در این مرحله ابتدا قارچ ها را ورقه ورقه کنید و توی یک ماهی تابه بریزید. صبر کنید تا کمی آب قارچ کشیده گردد؛ سپس مقداری کره به آن اضافه کنید و قارچ را با کره تفت بدهید. حبه های سیر را رنده ریز یا له کنید و به قارچ اضافه کنید. سیر نباید بیشتر از چند ثانیه تفت بخورد؛ بنابراین بعد از چند ثانیه خامه صبحانه و شیر را به ماهی تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کاملا حل گردد و همه مواد با هم یکدست شوند. سپس پنیر پارمسان را همراه با جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به سس آلفردو اضافه کنید و زمان بدهید تا سس حدود پنج دقیقه با شعله کم بجوشد و به غلظت برسد.

مرحله چهارم: در مرحله آخر پاستا پنه آبکش شده را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام قسمت های پاستا کاملا با سس آغشته شوند. در ماهی تابه را بگذارید و حدود پنج دقیقه زمان بدهید تا پاستا با سس آلفردو روی شعله باشد و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا پاستا آلفردو را توی ظرف سرو بکشید و تکه های مرغ را روی آن بچینید و با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان روی پاستا را تزیین کنید، نوش جان.

5 نکته کاربردی

1 ـ هنگام جوشاندن پاستا پنه توجه داشتید که نباید آن را بیش از حد بجوشانید. بافت پاستا باید زیر دندان حس گردد و بیش از حد له نباشد.

2 ـ بعد از آبکش کردن پاستا هرگز پاستا را به سبک ماکارانی با آب نشویید.

3 ـ سس پاستا آلفردو نباید بیش از حد غلیظ یا بیش از حد شل باشد. اگر پس از تهیه سس احساس کردید که سس آلفردو شما بیش از حد سفت و غلیظ شده است، کمی شیر به آن اضافه کنید.

4 ـ هنگام تهیه سس آلفردو نباید سیر را بیش از چند ثانیه تفت بدهید. اگر سیر بیش از حد سرخ گردد، عطر و بوی خود را از دست می دهد و طعم آن در پاستا احساس نمی گردد.

5 ـ در صورت تمایل می توانید برای غلیظ تر شدن سس آلفردو قبل از اضافه کردن شیر و خامه کمی آرد سفید به قارچ اضافه کنید. استفاده از آرد در ترکیب سس آلفردو با شیر و خامه کاملا اختیاری است.

منبع: فرارو
انتشار: 26 تیر 1402 بروزرسانی: 26 تیر 1402 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1673

به "5 نکته بسیار مهم برای پخت پاستا آلفردو رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته بسیار مهم برای پخت پاستا آلفردو رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید