طرز تهیه کیک بادمجان؛ یک کیک خاص و خوشمزه

به گزارش مجله فازنما، طرز تهیه کیک بادمجان را در این فیلم مشاهده کنید.

طرز تهیه کیک بادمجان؛ یک کیک خاص و خوشمزه

کیک بادمجان همانند کیک مرغ یک غذای مناسب برای مهمانی هاست.

مواد لازم:

3 عدد بادمجان بزرگ

300-350 گرم فیله مرغ

500 گرم قارچ

1 عدد پیاز میانه

100 گرم مغز گردو

2 حبه سیر

سس مایونز

آب لیمو تازه

نمک، فلفل

روغن آفتابگردان برای سرخ کردن

مراحل آماده سازی:

بادمجان ها را به شکل بلند برش می دهیم و سرخ می کنیم. فیله مرغ را آب پز نموده و مکعبی می کنیم. پیاز را به صورت مکعبی خرد نموده و تفت می دهیم و وقتی کمی سرخ شد قارچ های مکعبی را اضافه نموده و با هم تفت می دهیم.

فیله مرغ را به تابه افزوده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم سپس از روی اجاق گاز برمی داریم.

بعد از خنک شدن، مغز گردوی خرد شده، آب لیموی تازه و سس مایونز را به مواد اضافه نموده و مخلوط می کنیم.

وسط کاسه ای یک لیوان می گذاریم و برش های بادمجان را می چینیم، مواد را روی آن می گذاریم و می بندیم، دانه های انار را به لبه های آن اضافه می کنیم (می توانید به مواد اضافه کنید).

دانلود

فیلم اصلی

کد ویدیو

منبع: رکنا

منبع: فرادید
انتشار: 14 دی 1401 بروزرسانی: 14 دی 1401 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1589

به "طرز تهیه کیک بادمجان؛ یک کیک خاص و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک بادمجان؛ یک کیک خاص و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید