طرز تهیه کیک بادمجان؛ یک کیک خاص و خوشمزه
به گزارش مجله فازنما، طرز تهیه کیک بادمجان را در این فیلم مشاهده کنید.
کیک بادمجان همانند کیک مرغ یک غذای مناسب برای مهمانی هاست.
مواد لازم:
3 عدد بادمجان بزرگ
300-350 گرم فیله مرغ
500 گرم قارچ
1 عدد پیاز میانه
100 گرم مغز گردو
2 حبه سیر
سس مایونز
آب لیمو تازه
نمک، فلفل
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن
مراحل آماده سازی:
بادمجان ها را به شکل بلند برش می دهیم و سرخ می کنیم. فیله مرغ را آب پز نموده و مکعبی می کنیم. پیاز را به صورت مکعبی خرد نموده و تفت می دهیم و وقتی کمی سرخ شد قارچ های مکعبی را اضافه نموده و با هم تفت می دهیم.
فیله مرغ را به تابه افزوده و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم سپس از روی اجاق گاز برمی داریم.
بعد از خنک شدن، مغز گردوی خرد شده، آب لیموی تازه و سس مایونز را به مواد اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
وسط کاسه ای یک لیوان می گذاریم و برش های بادمجان را می چینیم، مواد را روی آن می گذاریم و می بندیم، دانه های انار را به لبه های آن اضافه می کنیم (می توانید به مواد اضافه کنید).
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیومنبع: رکنا
منبع: فرادید