طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ، با و بدون پنیر پیتزا ، با کیفیت و همه پسند

به گزارش مجله فازنما، چه چیزی بهتر از یک ذرت مکزیکی خانگی، ترد و خوشمزه برای یک عصر دلنشین؟ این خوشمزه که به سرعت به یکی از محبوب ترین تنقلات تبدیل شده، با طعمی بی نظیر و ترکیبی عالی از ذرت شیرین، قارچ های خوش عطر و پنیر آب شده، شما را به وجد می آورد. در ادامه طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ با پنیر پیتزا و بدون پنیر پیتزا را مرور می کنیم.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ، با و بدون پنیر پیتزا ، با کیفیت و همه پسند

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

  • ذرت شیرین 2 پیمانه
  • قارچ 250 گرم
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
  • پنیر پیتزا (اختیاری) به میزان لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

1. آماده سازی قارچ و باقی مواد

اولین مرحله از طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ این است که مواد را آماده کنید. برای این کار قارچ ها را شسته، ورقه کنید و در نهایت خشک کنید. در یک تابه، کره را آب نموده و قارچ ها را به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. برای این که رنگ قارچ ها تیره نگردد حتما میزانی آبلیمو هم به آن اضافه کنید. اکنون ذرت کنسروی را داخل آبکش بریزید و اجازه دهید آب آن خارج گردد.

2. تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر

اکنون ذرت را به قارچ های تفت داده شده داخل تابه اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه با هم تفت دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس سس مایونز، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید پنیر آب گردد. ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر شما آماده است آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با آویشن و کمی آبلیمو تزیین نموده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

درست است که تهیه ذرت مکزیکی کار ساده ای به نظر می آید و طرز تهیه ذرت مکزیکی به روش خیابانی خاص است اما اگر کمی دقت کنید و نکات و فوت وفن ها را خوب بدانید و رعایت کنید، می توانید ذرت مکزیکی به خوشمزگی ذرت مکزیکی های خیابانی داشته باشید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ بدون پنیر پیتزا

تمام مراحل بالا را تا مرحله اضافه کردن پنیر پیتزا انجام دهید. فقط به جای پنیر پیتزا برای این که مزه ذرت مکزیکی شما خوشمز ه تر باشد از سبزیجات متنوعی مثل فلفل دلمه ای خرد شده یا سس های متنوع بهره ببرید. بعلاوه می توانید از کمی جعفری خرد شده هم برای تزئین بهره ببرید.

انتخاب برترین ذرت برای ذرت مکزیکی

ذرت، قلب تپنده ذرت مکزیکی است. انتخاب و تهیه ذرت هم کار مهمی است. اگر زمان کافی ندارید، می توانید از ذرت های کنسروی بهره ببرید. اما اگر زمان دارید بهتر است آن را هم در منزل تهیه کنید. کافی است ذرت ها را در آب بپزید و بعد دانه کنید یا با چاقو دانه ها را خارج کنید. نوع مناسب ذرت می تواند تاثیر زیادی روی طعم و بافت نهایی این غذا داشته باشد. طرز تهیه ذرت آب پز را می توانید با جزییات کامل در کتاب کاله مطالعه کنید.

البته یادتان باشد که آماده کردن ذرت به شکل بلال هم یک کار مجذوب کننده است که می توانید انجام دهید و با آن ذرت مکزیکی خود را تهیه کنید. طرز تهیه بلال در فر و بدون فر را هم می توانید در کتاب کاله بخوانید.

پنیر مناسب برای ذرت مکزیکی

برای تهیه ذرت مکزیکی، انتخاب پنیر مناسب می تواند طعم و بافت آن را به طور چشمگیری تغییر دهد. پنیر پیتزا با خاصیت کشسانی و ذوب شدن عالی، رایج ترین انتخاب است و طعم بی نظیری به ذرت مکزیکی می دهد. اگر در پی طعم قوی تر و بافتی متراکم تر هستید، پنیر چدار انتخاب مناسبی خواهد بود. پنیر موزارلا هم با بافت نرم و کشسانی و طعم ملایم، گزینه دیگری است. برای تجربه طعمی متنوع تر، می توانید از ترکیبی از پنیرهای مختلف مانند چدار، موزارلا و پارمسان بهره ببرید.

استفاده از سس و انواع سس مناسب برای ذرت مکزیکی

انتخاب سس مناسب یکی از کلیدهای تهیه یک ذرت مکزیکی خوشمزه است. سس مایونز به ذرت مکزیکی بافت نرم و کرمی بخشیده و طعم آن را غنی تر می نماید. اگر در پی طعمی ترش و شیرین هستید، می توانید از کمی سس کچاپ بهره ببرید. برای علاقه مندان به طعم تند، سس چیلی یا چند قطره سس تاباسکو گزینه های مناسبی هستند. برای یک انتخاب سالم تر و طعم متفاوت، سس آووکادو می تواند به ذرت مکزیکی شما طراوت ببخشد. با ترکیب این سس ها و سلیقه شخصی خود، می توانید طعم های متنوعی را در ذرت مکزیکیتان تجربه کنید.

طعم دار کردن بهتر قارچ برای تهیه ذرت مکزیکی

برای طعم دار کردن قارچ و رسیدن به برترین طعم در ذرت مکزیکی، چند نکته را می توانید در نظر بگیرید:

قبل از افزودن قارچ به مواد اصلی بهتر است آن ها را با کمی روغن زیتون، سیر و پیاز تفت دهید تا عطر و طعم شان غنی تر گردد. برای ایجاد طعمی متفاوت تر می توانید از کمی آب لیمو یا سرکه بالزامیک هم بهره ببرید.

علاوه بر نمک و فلفل که پایه اصلی هر ادویه کاری هستند، می توانید از انواع ادویه های دیگر هم برای طعم دار کردن ذرت مکزیکی بهره ببرید. آویشن، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و حتی کمی پودر کاری می توانند طعم بسیار مجذوب کنندهی به این غذا ببخشند. با ترکیب های مختلف این ادویه ها، هر بار می توانید طعم جدیدی را تجربه کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 8 دی 1403 بروزرسانی: 8 دی 1403 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1789

به "طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ، با و بدون پنیر پیتزا ، با کیفیت و همه پسند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ، با و بدون پنیر پیتزا ، با کیفیت و همه پسند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید