طرز تهیه کبسه مرغ؛ غذای عربی با طعمی لذیذ و خوشمزه

به گزارش مجله فازنما، اگر از درست کردن غذاهای تکراری خسته شده اید، بعلاوه اگر از هواداران غذاهای پرادویه هستید، به شما پیشنهاد می کنیم کبسه مرغ را از دست ندهید. کبسه مرغ یک غذای عربی است که به همراه برنج سرو می گردد و به علت ادویه های مختلفی که دارد، عطر و بوی بسیار خوبی هم با خود به همراه دارد. در این ویدیو از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه کبسه مرغ را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا آن را دوست خواهید داشت.

طرز تهیه کبسه مرغ؛ غذای عربی با طعمی لذیذ و خوشمزه

مواد لازم

  • ران مرغ: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • پودر کاری: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
  • پاپریکای دودی: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
  • زنجبیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر هل: یک دوم قاشق چای خوری
  • زیره سبز: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • برگ بو: 3 عدد
  • چوبه دارچین: 1 عدد
  • میخک: 6 عدد
  • هل: 2 عدد
  • لیمو عمانی: 2 عدد
  • فلفل سیاه درشت
  • جوز هندی: نصف عدد
  • فلفل قلمی تند: 1 عدد
  • حریره سیر: 1 قاشق چای خوری سرپر
  • گوجه فرنگی: 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • آب: چهار و نیم پیمانه
  • برنج: 3 پیمانه
  • بادام بدون پوست: یک سوم پیمانه

مناسب برای: 4 نفر

زمان پخت: یک ساعت

طرز تهیه کبسه مرغ

  1. یک عدد پیاز که به صورت نگینی خرد شده است را تفت دهید تا طلایی گردد. ادویه ها را که شامل، یک قاشق غذاخوری پودر کاری، یک قاشق چای خوری زردچوبه، یک قاشق غذاخوری پاپریکای دودی، یک قاشق چای خوری فلفل سیاه، یک دوم قاشق چای خوری زنجیل، یک دوم قاشق چای خوری پودر هل، یک دوم قاشق چای خوری زیره سبز و نمک است را به پیاز طلایی شده اضافه کنید.
  2. 2 الی 3 برگ بو، یک عدد چوبه دارچین، 5 الی 6 عدد میخک، 2 عدد هل، 2 عدد لیمو عمانی، چند دانه فلفل سیاه درشت و نصف جوز هندی رنده شده را به پیاز اضافه نموده و مخلوط کنید.
  3. 2 تیکه کامل ران مرغ را به چهار قسمت تقسیم نموده و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. می توانید مرغ را 2 تا 3 دقیقه داخل آب جوش به همراه هل و برگ بو قرار دهید تا بوی زهم آن گرفته گردد و بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه کنید.
  4. یک عدد فلفل قلمی تند را خرد نموده به مواد اضافه کنید. یک قاشق چای خوری سر پر حریره سیر را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید. 4 عدد گوجه پوست کنده را نگینی خرد نموده و به مرغ اضافه کنید. یک قاشق غداخوری سرخالی رب گوجه فرنگی را هم اضافه نموده و تفت دهید. وقتی گوجه ها له شدند، به مقدار چهار و نیم پیمانه آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا 45 دقیقه مرغ ها کامل بپزند.
  5. زمانی که مرغ ها کامل پخته شدند، آن ها را از قابلمه خارج نموده و در ظرف مخصوص فر قرار دهید. یک مخلوط از روغن، رب گوجه و زردچوبه درست نموده و روی مرغ ها رومال کنید. مرغ های پخته شده را به مدت 4 الی 5 دقیقه داخل فر قرار و گریل را روشن کنید تا روی آن کاملا طلایی گردد.
  6. 3 پیمانه برنج را از 3 یا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. سپس آب برنج را خالی نموده و برنج را در آب مرغ بریزید. اگر میزان آب برنج کم بود، میزانی به آن آب اضافه کنید. زمانی که آب برنج کشیده شد آن را دم کنید.
  7. در آخر یک سوم پیمانه بادام پوست کنده را تفت دهید و برای سرو غذا از آن بهره ببرید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 4 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 4 اردیبهشت 1404 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1823

به "طرز تهیه کبسه مرغ؛ غذای عربی با طعمی لذیذ و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کبسه مرغ؛ غذای عربی با طعمی لذیذ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید