طرز تهیه ته چین قالبی همراه با ویدیو
به گزارش مجله فازنما، بعید است که اهل چیدن سفره های رنگارنگ باشید و تا به حال پخت ته چین را امتحان ننموده باشید. ته چین یکی از غذاهای همیشگی مهمانی های بزرگ است و برخلاف ظاهر خاصش، به سادگی تهیه می گردد. پیش این بارها روش تهیه ته چین های مختلف را به شما آموزش داده ایم، اما این بار با استفاده از خامه ترش نه تنها طعم متفاوتی را به ته چین مجلسی شما می دهیم، بلکه با استفاده از این نوع خامه انسجام ته چین را هم بیشتر نموده و مانع از هم پاشیدنش می شویم. طرز تهیه ته چین قالبی با استفاده از خامه ترش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای تهیه ته چین قالبی
- سینه مرغ یک عدد
- زردچوبه نصف قاشق مربا خوری
- نمک به میزان لازم
- پیاز یک عدد
- خامه ترش کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- زرده تخم مرغ چهار عدد
- کره آب شده خرید آنلاین 50 گرم
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- زعفران غلیظ دو قاشق سوپ خوری
- برنج دو پیمانه
- پیاز داغ، زرشک و خلال پسته به میزان لازم
- ماست چکیده یا خامه ترش برای تزیین خرید آنلاین به میزان لازم
طرز تهیه ته چین قالبی
مرحله اول
سینه مرغ را با یک عدد پیاز، زردچوبه و یک فنجان آب در قابله آبپز کنید. در همین فاصله برنج را هم آبکش نموده و در صافی بریزید.
مرحله دوم
زرده تخم مرغ، خامه ترش ، زعفران، کره آب شده و روغن مایع را با هم به خوبی مخلوط کنید. وقتی این ترکیب یکدست شد، برنج آبکش شده را در آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله سوم
کف ظرف مورد نظر یا قالب مافین را چرب کنید. کمی از ترکیب برنج در آن بریزید، رویش پیاز داغ، زرشک و خلال پسته بریزید و سپس چند تکه از مرغ پخته شده را روی آنها قرار دهید. مواد را با پشت قاشق کمی فشار دهید و دوباره رویشان برنج بریزید. بار دیگر مواد را با پشت قاشق به کف قالب فشار دهید و قالب را برای 30 دقیقه در فر 170 درجه قرار دهید.
مرحله چهارم
بعد از اماده شدن ته چین ها، با کارد دور آن را کمی از قالب جدا کنید. سپس قالب ها را در ظرف برگردانید و روی ته چین را با ماست چکیده یا خامه ترش تزئین کنید.
منبع: کتاب کاله