شرکت های فناوری خارجی ملزم به تاسیس دفتر در روسیه می شوند

به گزارش مجله فازنما، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، براساس پیش نویس یک قانون جدید در روسیه، شرکت های فناوری خارجی ملزم می شوند دفاتری در روسیه افتتاح نمایند و در صورت تخلف با جریمه هایی نظیر ممنوعیت تبلیغاتی روبرو می شوند.

شرکت های فناوری خارجی ملزم به تاسیس دفتر در روسیه می شوند

همراه دور زمین باشید و با تور ارزان روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.

رئیس کمیته سیاستگذاری اطلاعات و فناوری دومای روسیه بیان کرد پیش نویس این قانون برای مقابله با سواستفاده شرکت ها از موقعیت انحصاری شان در بازار و گسترش محتوای ممنوع در روسیه به زودی ارائه می گردد.

الکساندر خینشتین در کانال تلگرامی خود نوشت: پیش نویس قانون ما، مالکان منابع اطلاعاتی عظیم که روزانه بیش از 500 هزار بازدیدنماینده در روسیه دارند را ملزم می نماید دفاتری رسمی در این کشور افتتاح نمایند. این دفاتر نماینده منافع و جوابگوی فعالیت های شرکت های مربوط است.

شرکت هایی که در انجام این امر شکست بخورند اجازه تبلیغ سرویس هایشان یا میزبانی آگهی در پلتفرم هایشان را نخواهند داشت. همچنین ممکن است از جمع آوری پرداخت یا اطلاعات شخصی کاربران منع شوند.

به گفته مقامات مجموعه ای بیش از 60 اقدام در دولت تحت آنالیز است.

خینشتین در این باره اضافه کرد: تمام این اقدامات به منافع کاربران روسی خسارت نمی رساند بلکه انگیزش مالی برای شرکت های فناوری فراهم می نماید تا قوانین کشور را رعایت نمایند.

روسیه تصمیم دارد کنترل خود بر اینترنت را گسترش دهد و از اتکای خود به شرکت ها و کشورهای خارجی بکاهد.

چندی قبل این کشور بیان کرد توئیتر در حذف محتوای غیرقانونی شکست خورده و در نتیجه پهنای باند آن کاهش یافت.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 12 تیر 1400 بروزرسانی: 12 تیر 1400 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1090

به "شرکت های فناوری خارجی ملزم به تاسیس دفتر در روسیه می شوند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرکت های فناوری خارجی ملزم به تاسیس دفتر در روسیه می شوند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید