دندان های یک جانور عجیب، سخت ترین ماده دنیا!

به گزارش مجله فازنما، تحقیقات نشان داده دندان های یک نرم تن با ظاهری عجیب که میت لوف سرگردان لقب گرفته از یکی از سخت ترین مواد موجود در طبیعت ساخته شده است.

دندان های یک جانور عجیب، سخت ترین ماده دنیا!

به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، پژوهش روی یک نرم تن با ظاهری عجیب نشان می دهد دندان های این حیوان از یک نوع ماده معدنی خاص تشکیل شده که برای نخستین بار در یک ارگانیسم زنده دیده می گردد. این حیوان عجیب به نام میت لوف سرگردان هم مشهور است. میت لوف نام نوعی غذا است و علت لقب نرم تن مذکور هم رنگ قرمز مایل به قهوه ای بدن آن است.

این نرم تن Cryptochiton steller نام دارد و در سال 2000 در ایتالیا کشف شده است. حیوان مذکور در سواحل صخره ای زندگی می نماید و یکی مواد تشکیل دهنده دندان های آن سانتا بارباراییت (نوعی هیدروکسی فسفات) است. در حقیقت دندان این حیوان از یکی از سخت ترین مواد شناخته شده در طبیعت ساخته شده است.

تحقیقات نشان می دهد این موجود عجیب می تواند با استفاده از دندان هایش غذا و جلبک را از روی صخره ها بخراشد و تغذیه کند.

درک جوستر محقق ارشد پژوهش روی Cryptochiton steller در بیانیه ای می نویسد: ماده معدنی کشف شده در دندان این نرم تن قبلاً به میزان بسیار اندک در نمونه های زمین شناختی مشاهده شده بود. اما ماده مذکور قبلاً هیچ گاه در بستر زیستی رصد نشده بود. این ماده کم تراکم و پر قدرت است. معتقدیم ماده مذکور بدون افزایش وزن دندان را سخت تر می نماید.

یافته های این تحقیق نشان می دهد این نرم تن به جای استفاده از بخش سخت دندان، از کل این عضو برای جمع آوری غذا استفاده می نماید.

پژوهش روی حیوان در نشریه Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

منبع: فرارو
انتشار: 16 مرداد 1400 بروزرسانی: 16 مرداد 1400 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 1153

به "دندان های یک جانور عجیب، سخت ترین ماده دنیا!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دندان های یک جانور عجیب، سخت ترین ماده دنیا!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید