این نان به کاهش وزن شما یاری می نماید
به گزارش مجله فازنما، نان فواید مختلفی برای سلامتی دارد. همین فواید تغذیه ای نان برای بدن است که آن را به غذایی با ارزش در رژیم غذایی ما تبدیل نموده است. البته نانی که از آرد کامل و سبوس دار درست شده باشد. به خاطر بسپارید با اینکه نان فواید زیادی دارد؛ باید از در مصرف آن تعادل را رعایت کرد.
جو یکی از غلات بسیار مفیدی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خود به عنوان یک غذای کامل می تواند به شمار رود و از سال های دور مصرف آن توصیه شده است. نان جو بعلاوه به علت وجود کربوهیدرات های پیچیده می تواند از بروز گرسنگی جلوگیری کند و شاید همین یک مورد برای اثبات تاثیر آن در لاغری و کاهش وزن کافی باشد.
رژیم غذایی ایرانی ها به گونه ای است که در کنار هر وعده غذایی باید نان باشد. از دلایل اصلی اضافه وزن ایرانی ها نیز همین نان و برنج فراوان در برنامه غذایی است. نان خوردن با همه غذا ها عادت غذایی ناسالمی است. اما بیشتر مردم ایران نان را جزء اصلی سفره های خودشان می دانند. پس اگر نان را از سفره حذف نمی کنید بهتر است سراغ نان هایی بروید که خاصیت چاق نمایندگی کمتری دارند. در ادامه این نان ها را آنالیز می کنیم.
نان بربری:
نان بربری بربری از محبوب ترین نان ها سنتی ایران است. این نان از آرد گندم نیمه کامل تهیه می گردد. سبوس موجود در نان بربری یاری می نماید تا مدت بیشتری سیر بمانید. هر کفت دست از نان بربری 75 تا 80 کالری دارد.
نان تافتون:
تافتون هم هواداران زیادی دارد. این نوع نان در گذشته بدون نمک پخته می شد و به همین علت برای بیماران فشار خونی مناسب بود. هر کف دست از نان تافتون 35 کالری دارد.
نان سنگک:
تازگی نان سنگک را از آرد کامل بدون سبوس درست می نمایند. این نان یک سر و گردن از بقیه نان های ایرانی بالاتر است. چراکه آن را از آرد کامل درست می نمایند. آرد کامل آردی است که سبوس های گرفته نشده باشد. اگر قصد کاهش وزن دارید نان سنگکی را انتخاب کنید که آن را با آرد سبوس دار پخت نموده باشند. هر کف دست از نان سنگک 75 تا 80 کالری دارد. نان سنگک برترین نان برای لاغری است.
کارشناسان تغذیه بر این باورند افراد اگر قصد کاهش وزن دارید، به هیچ وجه نباید گروه نان را از برنامه غذایی خود حذف کنید. زیرا با حذف این مواد دچار سوءتغذیه می شوید. بعلاوه کارشناسان معتقدند نان های سبوس دار برای کاهش وزن خوب است و قند خون را ثابت نگه می دارند. این امر از ابتلا به چاقی و اضافه وزن پیشگیری می نماید. حتما تا به حال متوجه شده اید که کیفیت نان به نوع آرد بستگی دارد. در صنعت نان، آرد گندم به چهار روش مختلف فراوری و مصرف می گردد.
آرد کامل، آرد خبازی، آرد ستاره و آرد نول. آرد کامل در تهیه نان سنگک و نان سبوس دار به کار می رود. در این نوع آرد پوسته گندم را در زمان آسیاب شدن از دانه جدا نمی نمایند و بالاترین ارزش غذایی را دارد. نانی که از آرد سبوس دار درست شده باشد برترین نان برای لاغری و کاهش وزن است.
منبع: فرارو