کیفیت آنتی بادی به میزان شدت کرونا وابسته است!

به گزارش مجله فازنما، امکان دارد که فردی که دچار نوع شدید کرونا شده باشد آنتی بادی کمی داشته باشد و برعکس بهبودیافته ای که علائم شدیدی نداشته است، آنتی خوبی داشته باشد.

کیفیت آنتی بادی به میزان شدت کرونا وابسته است!

مدیرکل انتقال خون استان تهران رابطه کیفیت آنتی بادی و رابطه آن با پلاسمای خون در بهبودیافتگان کرونا را تشریح کرد.

محمدرضا مهدی زاده در پاسخ به این سوال که آیا کیفیت آنتی بادی فردی که به نوع شدید کرونا دچار شده است با پلاسمای شخصی که نوع خفیف این بیماری را گرفته و بهبودیافته است برای اهدای پلاسما متفاوت است، گفت: اینگونه نیست که فردی که به نوع شدید کووید19 مبتلا شده است، آنتی بادی بیشتری بسازد و شخصی که علائم کمی از این بیماری را داشته است، آنتی کمتری داشته باشد.

امکان دارد که فردی که دچار نوع شدید کرونا شده باشد آنتی بادی کمی داشته باشد و برعکس بهبودیافته ای که علائم شدیدی نداشته است، آنتی خوبی داشته باشد. با آزمایش هایی که روی آنتی بادی دریافتی انجام می دهیم به میزان آن در بدن پی می بریم و اگر مقدار آن مناسب باشد، می توانیم از آن برای درمان بیماران احتیاجمند استفاده کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه بهبودیافتگان کرونا می توانند یک ماه بعد از بهبودی در فواصل یک ماه به طور مجدد برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کنند، ادامه داد:

هر بار که شخص بهبودیافته برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجع می کند ما سطح آنتی بادی را چک می کنیم و تا زمانی که مقدار آن بالا باشد، می توانیم از فرد پلاسما دریافت کنیم و آن را مورد استفاده قرار دهیم و معین نیست آنتی بادی فرد بهبودیافته تا چه زمانی بالا است و ممکن است شخصی بعد از 3 تا 4 بار مراجعه هنوز مقدار آنتی بادی مناسبی داشته باشد.

مدیرکل انتقال خون استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا شیوع کرونا احتیاج مراکز درمانی را به خون بیشتر کرده است، توضیح داد: فردی که به بیماری کرونا دچارشده به خون احتیاجی ندارد و ممکن است در مواردی به پلاسمای بهبودیافتگان احتیاج پیدا کند، اما امکان دارد در مواری که بیماری وارد مراحل پیشرفته شده و بیمار مجبور به استفاده از دستگاه اکسیژن شده است، کرونا برای فرد مبتلا عوارضی را به همراه داشته باشد که موجب شود بیمار به خون احتیاج پیدا کند وگرنه خود این بیماری احتیاج به خون را در مبتلایان ایجاد نمی کند.

وی با تاکید بر اینکه تا به امروز حدود 5 درصد از بهبودیافتگان کرونا که شرایط اهدای پلاسما را داشته اند، به مراکز انتقال خون مراجعه کرده اند، از مردم درخواست کرد:

افرادی که دچار کووید 19 شده اند و یک ماه از بهبودی آن ها گذشته است به مراکز انتقال خون مراجعه کنند و با اهدای پلاسما بیماران را یاری کنند چرا که همانطور که می دانید کشور ما وارد موج سوم کرونا شده و استان تهران از مرحله بحران هم بالاتر رفته است و قطعا در پاییز و زمستان احتیاج به پلاسما افزایش خواهد یافت.

مدیرکل انتقال خون استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا وجود تحریم ها سازمان انتقال خون را در تامین تجهیزات با مشکل روبرو کرده است، متذکر شد:

تا کنون تحریم ها تاثیر چندانی بر کار ما نگذاشته و شیوع بیماری کرونا موجب شده است که میزان مراجعه مردم به مراکز انتقال خون کاهش یابد و ما از همه افرای که شرایط اهدای خون را دارند درخواست می کنیم که به مراکز انتقال خون مراجعه کنند تا ما بتوانیم احتیاج 160 مرکز درمانی استان تهران به خون را رفع کنیم.

منبع: خبرگزاری میزان

منبع: فرادید
انتشار: 18 آبان 1399 بروزرسانی: 18 آبان 1399 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 644

به "کیفیت آنتی بادی به میزان شدت کرونا وابسته است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیفیت آنتی بادی به میزان شدت کرونا وابسته است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید