طرز تهیه ترشی انار خوشمزه و لذیذ!

به گزارش مجله فازنما، از میان ترشی های جدید، ترشی انار به دلیل ترشی ذاتی و رنگ چشمگیر انار که زیبایی خاصی به میز مهمانی شما می بخشد، بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

طرز تهیه ترشی انار خوشمزه و لذیذ!

در قدیم در فصل زمستان بیشتر خانم ها جهت نگهداری مواد و سبزیجات، ترشی از آن ها تهیه می کردند و در طول سال مصرف می نمودند. به مرور این فرایند تهیه ترش نیز پیشرفته تر شد و علاوه بر نگهداری مواد غذایی هدف خاص دیگر، سفره آرایی خواهد بود که هر چه مواد رنگین تری استفاده شود زیبایی سفره چندین برابر خواهد شد. از میان ترش هایی که در حال حاضر استفاده می شود، ترشی انار به دلیل مزه بسیار عالی و رنگ سرخ انار، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این ترشی علاوه بر طعم و مزه ویژه، بسیار خوشرنگ، چشمگیر و دلنشین برای سفره های مهمانی شما خواهد بود که در زیر به طرز تهیه آن خواهیم پرداخت که با این طرز تهیه طعمی ویژه برای ترشی انار شما تداعی خواهیم کرد.

نکته: دستور برای 1 نفر است.

مواد لازم جهت تهیه ترشی انار

لبو پخته و رنده شده500 گرم
دانه انار1 کیلوگرم
آب انار1 لیتر
سرکه انار، سرکه لبو یا سرکه انگور1 لیوان
پودر گلپر1 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز 2 قاشق غداخوری
سیاه دانه2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز1 قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انار

  1. انار را دانه کنید و به آن به اندازه 1/2 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.
  2. لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید.
  3. داخل ظرفی، سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
  4. لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا 2 دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود.
  5. بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهدای کنید
  6. این ترشی بعد از 1 هفته قابل استفاده است.

ترشی انار

انار به 3 دسته ترش، شیرین و ملس تقسیم می شود. در 80 درصد موارد خواص انار مشترک و مشابه است ولی در طب سنتی و کتاب ابوعلی سینا انار شیرین، بعد از آن انار نیم ترش یا ترش و شیرین و در نهایت، انار ترش ارجحیت دارند. انار، انواع گوناگونی دارد که رنگ، طعم و اندازه آنها متفاوت است اما خواص اصلی و کلی آنها تقریبا در همگی مشترک است. جالب است بدانید در ایران حدود 50 نوع انار داریم و آخرین مطالعات نشان داده اند که موطن اصلی انار ایران است.

حرف و حدیث درباره ترشی زیاد است. برخی ها می گویند فرآوری ترشی خواص آن را بیشتر می نماید. برخی دیگر معتقدند ترشی چربی سوز است. برخی هم آن را چاق کننده می دانند اما خواص مصرف ترشی...

  • باعث سم زدایی کبد و صفرا می شود.
  • خواص خوراکی های تخمیری مثل خواص آنتی اکسیدان دارد.
  • خوردن ترشی با غذا، چربی غذا را کاهش می دهد.
  • در صورت مصرف زیاد احتمال سرطان معده را زیاد می نماید.
  • باعث تخریب مینای دندان می شود.
  • به دلیل ایجاد اشتها، باعث چاقی می شود.

امیدواریم با این توضیحات و ملاحظات، از خوردن ترشی انار لذت ببرید ولی این را هم بدانید که نباید با ماست مصرف شود. نوش جان... .

منبع: setare.com
انتشار: 11 آذر 1399 بروزرسانی: 11 آذر 1399 گردآورنده: fazenama.ir شناسه مطلب: 695

به "طرز تهیه ترشی انار خوشمزه و لذیذ!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی انار خوشمزه و لذیذ!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید